• Z

Vi är z.network

Nu är det är extra viktigt att kunna erbjuda PR och kommunikation som faktiskt ger resultat. För trots att det kom en kris emellan kan kommunikationen inte stanna av. Tvärtom är det viktigare än någonsin att nå ut på ett smart sätt. Det behöver inte vara så komplicerat.


Vi, Sara Valtersson och Hannah Resare, tröttnade på den traditionella byråstrukturen. Så nu har vi startat z.network – ett nordiskt PR-nätverk med kompetens vi tror på.

z.network är specialiserade inom PR, sociala medier, branding och events. Vi skräddarsyr våra team utifrån våra kunders aktuella behov. Detta gäller oavsett om ni behöver ta ut en pressrelease, skapa en ny sociala mediestrategi eller anordna ett lanseringsevent i Köpenhamn.

Vi fokuserar lite extra på generation Z, det vill säga de personer som är födda mellan 1995 och 2014. Det här är en generation som till skillnad från tidigare vuxit upp med digitaliseringen som en naturlighet. Z är morgondagens kunder och de som kommer driva framtidens företag.


Vi hjälper varumärken att nå ut med generation Z i fokus. Från och med nu är vi up and running. Hör av er så berättar vi mer!


/Sara & Hannah